Een film registratie laten maken door 4imago.nl betekent: creativiteit en diepgang. Wij duiken in het DNA van uw bedrijf en beelden dit uit in een boeiende presentatie.

Een korte productie kunnen wij al aanbieden vanaf € 750,00. Grotere producties vereisen altijd een ruimere offerte.

Wat bepaald o.a. de prijs van een film?

  • Aantal filmdagen
  • Aantal montagedagen
  • Totale duur van de film
  • Optioneel: Voice Over
  • Optioneel: Inhuren van acteurs
  • Muziekrechten
  • Special Effects / Typografie

Bedrijfsfilm / presentatie Budget
Een goedkope oplossing om uw bedrijf professioneel te profileren. U ontvangt een video van maximaal 90 seconden, waarvoor wij de content in één ochtend opnemen op één locatie. Eventueel kunnen wij de content aanvullen met beelden uit onze bibliotheek. Voor het script maken wij gebruik van een bestaand concept. Voor de muziek heeft u de keuze uit enkele bestaande tracks.
Prijs: Vanaf € 750,00 ex. BTW

Bedrijfsfilm Standard
De oplossing om u op een unieke manier te onderscheiden. U ontvangt een bedrijfsfilm van ca. 2 minuten met een uniek script. De content nemen wij op op één locatie en kunnen wij eventueel aanvullen met beelden uit onze bibliotheek. Voor de muziek heeft u de keuze uit enkele bestaande tracks.
Prijs: Vanaf € 1.250,- ex. BTW

Bedrijfsfilm Professional Binnenland/Buitenland
Wanneer u zich volledig wilt onderscheiden, dan kiest u voor deze optie. Een uniek filmscript vormt de leidraad voor u en ons. Ook de gebruikte muziek wordt speciaal voor u geselecteerd. De content nemen wij op afgesproken locaties op. Een filmploeg zorgt voor een perfecte, professionele en creatieve registratie.

Omdat dit maatwerk is, kunnen wij geen vaste prijs geven. Graag maken wij een offerte op maat.

Filmscript
Wat is belangrijk in uw bedrijf en wat wilt u laten zien? Dat zijn vragen waarvan u de antwoorden kent.
Kortom er is niemand die het bedrijf beter kent dan u zelf.
Om inzicht te verkrijgen in de kernactiviteiten van uw bedrijf en wat u wilt laten zien in de film, zal ik u interviewen.

Dit interview wordt vastgelegd in een document en vormt tevens het grootste onderdeel van het filmscript. Het scenario voor uw bedrijfsfilm kunt u zien als een ‘blauwdruk’ van de verschillende facetten in uw bedrijf. Op deze manier weet u, nog voordat er gefilmd wordt, wat het eindresultaat van de film zal zijn.
Uiteindelijk maken wij een synopsis die we als draaiboek gebruiken bij de opname van uw bedrijfsfilm.

E-Learning / Online Trainingen
Uw medewerkers online een training of cursus laten volgen, is SMART.
4imago.nl heeft ervaring met het in beeld brengen van trainingen en e-learning. 4imago.nl werkt met ervaren Acteurs en Voice Over (Meertalig). In een speciale studio worden de cursussen opgenomen. De trainingen kunnen op locatie gefilmd worden.

Motivatie & Presentatie
Je bent op zoek naar een baan en wilt je kansen vergroten? Daarnaast ben je gemotiveerd en heb je de wil om jezelf te verbeteren? Beantwoord je deze vragen met “ja”, dan willen wij jou graag ontmoeten! Vul jouw contactgegevens in dan nemen wij vandaag nog (tijdens kantooruren) contact met je op.

Auteursrechten & Licentie
4imago werkt met Open Licenties. Dit houdt onder andere in dat de film vrij getoond mag worden.
De film mag met anderen worden gedeeld, zolang het commercieel belang alleen van u is. De film mag niet bewerkt worden door andere partijen dan 4imago.nl. De naam 4imago.nl moet ten alle tijde worden getoond. Voor meer informatie Klikt u hier.